Leenbakker winkel Capelle aan den IJssel in portefeuille

24 januari 2017

Westpoort Vastgoed heeft de Leenbakker winkel aan de Lylantse baan in Capelle aan den IJssel aangekocht. Deze 4.900 m2 grootte winkel behoort tot één van de beste presterende Leenbakker vestigingen van Nederland. Deze Leenbakker vestiging is solitair gelegen, heeft een groot eigen parkeerterrein en valt onder woonboulevard Capelle XL, wat gelegen is direct naast het bekende Alexandrium Rotterdam.

Woonboulevard Capelle XL is een woonboulevard met 30 winkels. Bekende namen als Trendhopper, ZuiderSter, Seats and Sofas, Beter Bed, Brugman Keukens, Pronto, Woonstore, Karwei, Praxis en Kwantum zijn buren. Leenbakker is onderdeel van het Blokker-concern en huurt het pand terug met een langjarig contract.

De aankoop is gedaan door Westpoort Vastgoed ten behoeve van één van de beleggingsfondsen van de familie Roobol. Westpoort Vastgoed huisvest meer dan 170 huurders in een commercieel vastgoedportefeuille van ruim 150.000 m2 bestaande uit winkels, kantoren, horeca en overige bedrijfsobjecten.

Westpoort Vastgoed belegt voor onder andere de familie Roobol en heeft veel expertise op het gebied van grootschalige winkelruimtes, zoals woonboulevards. Deze aankoop wordt dan ook gezien als een goede uitbreiding op de bestaande vastgoedportefeuille, die vorige maand nog is uitgebreid met de aankoop van de complete woonboulevard Reijerwaard in Barendrecht, bestaande uit 12 winkels. Het vastgoedbedrijf heeft voor het komend jaar meer aankoopplannen op strategische locaties geprognotiseerd.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This