Westpoort Vastgoed koopt winkelpanden op meubelboulevard Sliedrecht

05 april 2022

Direct aan de A15 ter hoogte van Sliedrecht ligt de Sliedrechtse meubelboulevard. Op deze meubelboulevard zijn diverse bekende ondernemingen gevestigd waaronder de Roobol, Beter Bed, Carpetright, maar ook de Perrysport en Loods 5.

In opdracht van één van onze opdrachtevers zijn de verhuurde winkelruimtes met vestigingen van de meubelwinkel Montèl Sliedrecht en de Dutch Floorstore als belegging verkocht aan Westpoort Vastgoed B.V.  Deze winkelruimtes zijn gelegen aan de Stieltjesstraat 5 en Leeghwaterstraat 73 te Sliedrecht.

De winkelruimte aan de Leeghwaterstraat 73 betreft circa 185 m² winkelruimte op de begane grond  en circa 185 m² op de verdieping.  De winkelruimte gelegen aan de Stieltjesstraat 5 betreft circa 1665 m².

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commerciële vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards.

Deze transactie heeft plaatsgevonden in februari 2022 tussen koper en verkoper onder begeleiding van Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This