Westpoort Vastgoed koopt Woonboulevard Reijerwaard in Barendrecht

19 december 2016

Ruim wonen met veel Privacy?
Westpoort Vastgoed start met de ontwikkeling van het oude provinciehuis ‘Het Waardhuis’ in Krimpen aan den IJssel. Hier worden 6 ruime appartementen en 3 riante eengezinswoningen gerealiseerd. Dit ontwikkelingsproject is gestart in samenwerking met Bluehouse Turn-Key projecten.

Door de herontwikkeling krijgt het Waardhuis een nieuwe duurzame toekomst op deze prominente plek langs de Olympiade. Met de nieuwe functie wordt ook de buitenruimte opnieuw en hoogwaardig ingericht. Door de inrichting met een groene zoom langs de Olympiade, de collectieve tuinruimte aan de voorzijde, de lage eenduidige hagen langs de kavelranden en het looppad daarlangs blijft een sterk samenhangend geheel van de kavel en het gebouw overeind.

Op donderdag 13 april aanstaande is de start verkoop van de zes appartementen en drie eengezinswoningen. We nodigen geïnteresseerden graag uit hierbij aanwezig te zijn. Er is al veel belangstelling getoond voor dit project, dus wees er snel bij!

Locatie: Olympiade 3 Krimpen aan den IJssel.
Tijd: Inloop van 17.00 tot 19.30 uur.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.hetwaardhuis.nl, waar u zich alvast vrijblijvend kan inschrijven.

 

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This