Westpoort Vastgoed heeft ten behoeve van één van haar vastgoed CV’s de uitbreiding van het winkelcentrum Wagnerplein te Tilburg gekocht. Verkoper is Bouw- en Ontwikkelingscombinatie Wagnerplein, dit is een samenwerkingsverband tussen BPD Ontwikkeling en de bouwbedrijven Van Schijndel en Van de Ven.

Directeur van Westpoort Vastgoed, Geert Bioch, is erg enthousiast over de aankoop van deze winkels. “Wagnerplein is sinds jaar en dag een goed lopend wijkwinkelcentrum met een zeer uitgebreid winkelaanbod waaronder 3 supermarkten en goede parkeervoorziening. Tilburg is met circa 215.000 inwoners de 6e stad van Nederland en groeit behoorlijk. Deze investering in nieuw winkelvastgoed met uitstekende huurder past binnen onze vastgoedportefeuille en onze doelstelling om deze strategisch verder uit te bouwen.”

De aankoop betreft ruim 4.000m2 en omvat huurders als Kruidvat, Bakkerij Van Iersel, Action, Bristol FFC, Zeeman en Domino’s, voor een aantal units worden nog gesprekken gevoerd met huurkandidaten.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

Het vastgoedbedrijf heeft voor 2017 en 2018 meer aankoopplannen op strategische locaties gepland.