Over ons

 

Over Westpoort Vastgoed

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van commercieel vastgoed. De portefeuille bestaat inmiddels uit ruim 200.000 m2 bestaande uit kantoren, winkels, horeca en overige bedrijfsobjecten en huisvest hiermee meer dan 170 huurders. Ondanks de grootte van de portefeuille heeft Westpoort Vastgoed het imago van loyaal en betrokken te zijn richting haar huurders.

Fundament gelegd door Roobol

Een winkelier die de winkel waarin hij of zij werkt zelf koopt, wordt daarmee ongemerkt een vastgoedman of vrouw. Dat is precies wat er bij de familie Roobol is gebeurd. Al sinds 1946 geldt Roobol als dé specialist op het gebied van woontextiel. De persoonlijke service en aandacht voor klanten waar de woonwinkels zo om bekend staan, vormen ook de basis voor de activiteiten van de familie Roobol in de wereld van vastgoed. In 1953 kocht de vader van Arie Roobol (Maarten Roobol) zijn eerste winkelpand aan de Katendrechtse Lagedijk 467 in Rotterdam van Jan de Slegte. Inmiddels is de portefeuille groot genoeg geworden om zelfstandig te professionaliseren in Westpoort Vastgoed wat in 2008 ontstaan is door de samenwerking tussen Arie Roobol en Geert Bioch.

Stichting Ettensebaan

Een deel van het vastgoed dat op deze website wordt gepresenteerd is een belegging van Stichting Ettensebaan, gevestigd te Breda.
Het commercieel-, technisch- en administratief beheer van dit vastgoed wordt uitgevoerd door:

TMC Vastgoedbeheer B.V.
Postbus 7202
3280 AA NUMANSDORP
info@tmcgroep.nl
0186-654033

Wat is onze visie?

In de huidige markt voert Westpoort Vastgoed een actief acquisitiebeleid. Wij zijn voortdurend op zoek naar vastgoed, daarbij respecteren wij de rol van de tussenpersoon. Wij hebben interesse in de aankoop van verhuurd commercieel onroerend goed, zoals kantoorgebouwen, winkels en bedrijfsobjecten. Ook voor sale-lease back constructies bieden wij interessante oplossingen. Daarnaast verzorgt Westpoort Vastgoed voor derden het beheer van vastgoedportefeuilles. Het commercieel-, technisch- en financieel beheer is bij Westpoort Vastgoed in goede handen. Voor meer informatie maken wij graag met u een afspraak.

Weten waar mensen graag willen komen

Onze visie op retail
Mensen en producten bij elkaar brengen. Veel gecompliceerder is retail eigenlijk niet. Toch is het begrip ‘winkelen’ met name de laatste jaren drastisch veranderd. Internet heeft voor een ware aardverschuiving gezorgd in de retailwereld. Webwinkels zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten en technologische ontwikkelingen maken het voor de consument steeds makkelijker om vanuit huis spullen te kopen.

Wij denken niet dat fysieke winkels ooit volledig uit het straatbeeld zullen verdwijnen. Sinds 1946 hebben we al heel wat ontwikkelingen voorbij zien komen op retailgebied; postorderbedrijven, winkelcentra, outlet centers… De centrale vraag is altijd hetzelfde gebleven: wat wil de klant? Er is een retailhart voor nodig om die vraag
te begrijpen en goed te kunnen beantwoorden, ook als het op de ontwikkeling en het beheer van fysieke winkelruimtes aankomt. Inmiddels weten we waar mensen graag willen komen en spelen daarop in met aantrekkelijke panden op uitstekende locaties. Kijkend naar de toekomst geloven wij in het substantieel verkleinen van de totale winkelvoorraad, waarbij de kwaliteit van de winkelruimtes een steeds belangrijkere rol zal spelen.

We geven ondernemers de ruimte

Een ondernemer wil vooral doen waar hij goed in is: ondernemen. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom houden we de lijnen zo kort mogelijk om huurders van onze kantoorruimtes direct te kunnen faciliteren. Door het beheer van onze panden zelf uit te voeren, houden we niet alleen de kwaliteit van de panden op een hoog niveau, maar zijn we ook in staat om snel op wensen van onze huurders te reageren. Huurders zitten direct met ons aan tafel. En dat scheelt een hoop tijd en geld voor iedereen. Onze kantoorpanden bevinden zich op strategische locaties en zijn niet alleen van buiten, maar ook van binnen tot in de puntjes verzorgd. Hiermee lopen we flink voor op de rest van de markt. Flexibiliteit, kwaliteit en een uiterst persoonlijke aanpak.

Maatwerk zonder tussenpersonen

Net als de kantoorobjecten uit onze portefeuille, bieden ook onze bedrijfsruimtes ondernemers het grote voordeel van maatwerk zonder de tussenkomst van andere partijen. Huurders zitten direct met ons aan tafel en dat bespaart iedereen aanzienlijk wat tijd en kosten.

U vindt onze bedrijfsruimtes op goed bereikbare locaties en net als bij onze kantoorpanden is ook hier veel aandacht besteed aan de binnenkant van de gebouwen. Hebben huurders specifieke wensen? Dan kunnen ze die direct aan ons kenbaar maken, zodat we daar snel op kunnen inspelen.

In een tijd waarin leegstand het beeld van kantoren en bedrijfsruimtes in Nederland bepaalt, laten wij zien dat het ook anders kan. Met een flexibele instelling en een directe, persoonlijke aanpak faciliteren wij ondernemers en zorgen we voor een uiterst hoge bezetting van al onze bedrijfsruimtes.

Volg ons op social media