Onze speciele mini-website A16kantoor.nl is LIVE!

14 juni 2017

Speciaal ter promotie van ons kantoorpand Trias I hebben we een mini-website gemaakt. Trias I behoort tot één van Westpoort Vastgoed boetiekkantoren en is dé plek waar je met plezier naar je werk gaat.

De uniekheid van de locatie?

Gelegen aan de A16 en Brienenoordbrug met gevelreclame mogelijkheid voor een miljoenenpubliek!

De ligging is uitstekend bereikbaar via afslag Rotterdam Centrum/Maasboulevard en heeft goede voorzieningen. Gezellig lunchen, dineren of vergaderen kan in de nabij gelegen vergaderlocaties en hotel locaties.

Er is genoeg ruimte voor parkeren op eigen terrein, maar met het openbaar vervoer is deze locatie ook uitstekend bereikbaar. Het station Kralingse Zoom is op 6 minuten loopafstand. Voor wie graag een snelle internetverbinding wil is er glasvezel inpandig. De ruimtes zijn voorzien van frisse lucht door middel van luchtbehandelingsinstallaties en topkoeling.

In dit kantoor hebben we diverse kantoor-units beschikbaar (vanaf 264 m2).

Interesse in een kantoorlocatie direct aan de A16 bij de Brienenoordbrug?

Kijk op www.a16kantoor.nl

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This