WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

17 november 2021

17 november 2021- Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

De transactie beslaat een oppervlakte van 3.550 m2 in Amersfoort en 4.326 m2 in Ede. Het stijlvolle kantoor¬gebouw aan de rand van woonwijk Zielhorst in Amersfoort. Het kantoorgebouw in Ede is gelegen op bedrijventerrein Frankeneng. Beide gebouwen zijn multi-tenant verhuurd.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards.

Meerdervoort® is een investeringsmaatschappij, met in totaal gespreid over de gehele groep circa € 200.000.000,- assets under management. Zij genereren inkomsten voor hun cliënten door waarde te creëren met hun vermogen. Dit doen zij door duurzaam en zorgvuldig te investeren in vastgoed. Financiële risico’s voor hun cliënten beperken zij door bepaalde garanties en zekerheden af te geven. Het betreft hier in elk geval hypothecaire zekerheid.

De transactie werd begeleid door MVGM Bedrijfsmakelaars uit Amersfoort namens verkoper en De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam namens koper.

 

 

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

Share This