Westpoort Vastgoed koopt kantoorbelegging in Barendrecht

01 oktober 2020

1 OKTOBER 2020 – Ter uitbreiding van haar beleggingsportefeuille heeft Westpoort Vastgoed het kantoorgebouw aan de Kopenhagen 9 in Barendrecht gekocht. Het object, gebouwd in 2000, heeft een oppervlakte van circa 2.143 m² en beschikt over 49 eigen parkeerplaatsen. Het object is sinds de bouw in gebruik bij ICT Group die voor dit object nog een langjarige huurovereenkomst heeft.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties. Westpoort Vastgoed behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ adviseerde in dit traject de verkopers, een groep particuliere beleggers.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This