360 graden impressies Het Waardhuis Krimpen aan den IJssel

13 april 2017

Het ontwikkelingsproject Het Waardhuis in Krimpen aan den IJssel omvat de bouw van 6 hoogwaardige appartementen en 3 ruime eengezinswoningen. Er zijn nog enkele appartementen en woningen te koop!
Voor een goede impressie zijn nu 360 graden beelden beschikbaar.

Wonen in een parkachtige omgeving met veel privacy?
Door de unieke ligging is het complex omgeven door groen, op loopafstand van de IJssel. Voor het gebouw vindt u de gemeenschappelijke tuin en een parkeergelegenheid voor 15 auto’s.
Het Waardhuis ligt op een strategische plek, midden in de groene rand die de grens vormt tussen woonwijk en park. Een prachtige plek voor een wandeling langs het water. In de naaste omgeving vindt u winkelcentrum De Korf, De Crimpenhof en het Krimpenerwaard college. Bij de transformatie van het gebouw en de herinrichting van de buitenruimte is goed gekeken naar de omgeving waardoor het complex een hoogwaardie uitstraling heeft gekregen en de relatie met de omgeving is versterkt. Dit alles maakt ‘Het Waardhuis’ tot de ‘parel’ van de Olympiade.

Heerlijk centraal
Krimpen aan den IJssel ligt centraal ten opzichte van Rotterdam, Schoonhoven, Utrecht, Den Haag en Gouda. Plaatsen die prima te bereiken zijn via de snelwegen op met openbaar vervoer. Stormpoldervloedbos, het Loetbos en recreatiegebied Het Krimpenerhout met volop fiets- en wandelmogelijkheden. Ideaal als u even wilt ontspannen in de natuur. Krimpen beschikt over een zwembad, manege, theaterzaal, bibliotheek en verschillende winkels en horecagelegenheden, een museum en verschillende sportgelegenheden.

Interesse?
Voor meer informatie over de verkoop: www.hetwaardhuis.nl

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This