Nieuwe showroom Lampidee Breda inspireert

19 mei 2017

Geïnspireerd raak je zeker tijdens een bezoek aan de nieuwe showroom van Lampidee Breda.

Bij de entree is al duidelijk dat de nieuwe lijn is ingezet. Mooie lampen in de industriële look, maar toch met een warme uitstraling die je zo zou willen inpakken en meenemen. Via de trap kom je op de eerste etage waar het pas echt verbluffend mooi is. Door de enorme ruimte zijn de lampen ruim opgesteld en komt elke lamp goed tot zijn recht.

De vorige showroom van Lampidee op Woonboulevard Breda werd geheel verwoest door brand in juni vorig jaar. Teruggaan naar het herstelde pand was geen optie. Daarom koos eigenaar  Maarten Roobol voor deze goed zichtbare winkel aan de Ettensebaan.

Er is met vakmanschap en hard werken een ruimte gecreëerd waar Lampidee trots op mag zijn. Westpoort Vastgoed feliciteert Lampidee met de opening van deze nieuwe locatie nabij woonboulevard Breda. We zijn trots daar aan meegeholpen te mogen hebben.

Ook geïnspireerd raken? De showroom aan de Ettensebaan 17a is echt een bezoek waard! In het gebouw vindt u ook andere bedrijven met een showroom, zoals J&B Exclusieve Tuinmeubelen en PlatteTV.nl. En de bekende sportschoolformule Basic-Fit Breda.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This