Westpoort Vastgoed koopt van NSI kantoor Lage Mosten 1-11 te Breda

20 augustus 2018

Het kantoorgebouw aan de Lage Mosten 1-11 te Breda is onlangs door NSI Kantoren B.V. verkocht aan Westpoort Vastgoed uit Breda. Het gebouw “Londen” heeft een metrage van crica 3.200m2 en is deels verhuurd. Het object ligt langs de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam).
Westpoort Vastgoed zal het object gaan upgraden naar een hedendaags kantoorgebouw om ook de resterende m2 in te vullen. Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol. Westpoort Vastgoed kocht ook recent Lage Mosten 49-63 te Breda, welk gebouw wordt gerenoveerd en inmiddels succesvol wordt verhuurd.
CBRE adviseerde de verkopers bij deze transactie

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This