Westpoort Vastgoed koopt 6.200 m2 PDV in Uden

06 februari 2018

BREDA, 6 februari 2018 – Westpoort Vastgoed heeft ten behoeve van haar vastgoedportefeuille een strip bestaande uit vier perifere winkelpanden gekocht van een particuliere belegger. Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 6.200 m2 en is verhuurd aan Pronto, Prominent en Leen Bakker. Eén unit is nog beschikbaar voor verhuur. Het gebouw is gelegen aan de Industrielaan in Uden, dit is de hoofdweg van Woonboulevard Uden waar ruim 50.000 m2 aan winkels op het gebied van wonen en interieur zijn gevestigd.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

De verkoper werd begeleid door Zimmerman Retail. De koper werd begeleid door Remmers Retail.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This