Westpoort Vastgoed koopt kantoorgebouw Breda van Chalet

04 juli 2019

Westpoort Vastgoed heeft onlangs een kantoorgebouw aan de Hoge Mosten 8-14 te Breda verworven van Chalet XV B.V.

Westpoort Vastgoed heeft dit kantoorgebouw (1.900m2) onverhuurd aangekocht ten behoeve van haar vastgoedportefeuille. Het pand krijgt een volledige upgrading om vervolgens te verhuren.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties. Westpoort Vastgoed behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol. Met de aankoop van dit kantoorgebouw verstevigt Westpoort Vastgoed haar positie in de kantorenmarkt in Breda.

Bij deze transactie trad LUC Vastgoedadviseurs uit Breda op als bemiddelaar tussen koper en verkoper.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This