Westpoort Vastgoed koopt Kantoorgebouw ‘Horizon’ in Breda

13 december 2017

Kantoorgebouw ‘Horizon’ met een metrage van ruim 5.200 m² is gelegen aan de Lage Mosten 49-63 in Breda. Het object ligt langs de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en was tot voorkort in gebruik bij Opel Nederland. Recent hebben zij het object verlaten waardoor het object leeg en vrij van huur werd verkocht aan Westpoort Vastgoed.

Westpoort Vastgoed zal het object van een single tenant kantoor transformeren naar een multi tenant kantoor. Onder andere zal er een operator in het gebouw worden gehuisvest die naast kleinere kantoorruimten (vanaf circa 19 m²) ook aanvullende voorzieningen zal aanbieden zoals een bemande balie receptie, horeca ten behoeve van de gebruikers in het gebouw en in de directe omgeving, vergaderfaciliteiten en sport en ontspanning. Door het creëren van een ‘sociaal hart’ zal dit gebouw zich op een positieve wijze onderscheiden van het overige aanbod en dienstig zijn aan de  toekomstige huurders in het gebouw en gebruikers in de directe omgeving.

Met deze invulling wordt ingestoken op een ontwikkeling die we al veelvuldig zien in de randstad, waarbij er een combinatie wordt gemaakt  tussen een servicekantoor ten behoeve van kleinere kantoorgebruikers en meer reguliere huurders met een grotere ruimtebehoefte. Deze combinatie zorgt voor dynamiek, interactie en synergie tussen de gebruikers in het gebouw.

Er worden op dit moment al vergaande onderhandelingen gevoerd met diverse huurders voor het gebouw.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ adviseerde de verkopers bij deze transactie en initieerde de toekomstige invulling van het gebouw.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This