Westpoort Vastgoed koopt Kantoorgebouw Princenhagelaan 11 te Breda

25 oktober 2017

Westpoort Vastgoed heeft ten behoeve van haar vastgoedportefeuille het voormalige kantoor van Imtech aan de Princenhagelaan 11 te Breda gekocht, een koopsom werd niet bekend gemaakt.

Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van ruim 2.600m2 en een uitgebreide parkeervoorziening. Het gebouw is pal naast de A-16 gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar. Er worden gesprekken gevoerd met potentiële gebruikers voor het gebouw.

De verkoper werd begeleid door Van der Sande Van Opstal bedrijfsmakelaars in collegiale samenwerking met Cushman&Wakefield.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

Het vastgoedbedrijf heeft voor 2017 en 2018 meer aankoopplannen op strategische locaties gepland.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This