Westpoort Vastgoed koopt kantoorvilla’s in Vianen van Borghese

02 oktober 2018

De kantoorvilla’s aan de Laanakkerweg in Vianen zijn door Westpoort Vastgoed gekocht van Borghese Real Estate.

Het gaat om drie volledig langjarig verhuurde kantoorvilla’s op het bedrijventerrein “De Biezen” in de oksel van de A27 en A2, aan de Laanakkerweg 2, 6 en 8. Tot het gekochte behoort eveneens een bouwkavel waar nog een kantoorvilla op kan worden ontwikkeld. De kantoorvilla’s hebben een totale oppervlakte van bijna 5.000m². In deze gebouwen zijn onder andere gehuisvest Nedgraphics, Autoscout24 en Cadac Group.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties waaronder diverse woonboulevards. Westpoort Vastgoed behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol. De aankoop van deze gebouwen past binnen de strategie van Westpoort Vastgoed om haar bestaande portefeuille in Nederland verder uit te breiden.

Verkoper is Borghese Real Estate die de objecten ontwikkelde in 2012 en de afgelopen jaren in belegging heeft gehouden. CBRE en CMS traden namens Borghese op als adviseur. Borghese Real Estate realiseert projecten in verschillende vastgoedsegmenten en is een sterke partner voor het ontwikkelen van kantoren, maar ook voor woningen, hotels of gebouwen voor groot- en detailhandel. Naast nieuwbouwontwikkelingen heeft Borghese verschillende succesvolle binnenstedelijke herontwikkelingsprojecten gerealiseerd. Enkele sprekende voorbeelden hiervan zijn gebiedsontwikkeling ‘Maanplein’ op de Binckhorst in Den-Haag, het kantoor ‘Prins en Keizer’ te Amsterdam en woongebouw ‘In het Noorderlicht’ te Utrecht.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This