Westpoort Vastgoed koopt Nieuwbouw winkelcentrum Wagnerplein Tilburg

15 september 2017

Westpoort Vastgoed heeft ten behoeve van één van haar vastgoed CV’s de uitbreiding van het winkelcentrum Wagnerplein te Tilburg gekocht. Verkoper is Bouw- en Ontwikkelingscombinatie Wagnerplein, dit is een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en de bouwbedrijven Van Schijndel en Van de Ven.

Directeur van Westpoort Vastgoed, Geert Bioch, is erg enthousiast over de aankoop van deze winkels. “Wagnerplein is sinds jaar en dag een goed lopend wijkwinkelcentrum met een zeer uitgebreid winkelaanbod waaronder 3 supermarkten en goede parkeervoorziening. Tilburg is met circa 215.000 inwoners de 6e stad van Nederland en groeit behoorlijk. Deze investering in nieuw winkelvastgoed met uitstekende huurder past binnen onze vastgoedportefeuille en onze doelstelling om deze strategisch verder uit te bouwen.”

De aankoop betreft ruim 4.000m2 en omvat huurders als Kruidvat, Bakkerij Van Iersel, Action, Bristol FFC, Zeeman en Domino’s, voor een aantal units worden nog gesprekken gevoerd met huurkandidaten.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

Het vastgoedbedrijf heeft voor 2017 en 2018 meer aankoopplannen op strategische locaties gepland.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This