Westpoort Vastgoed koopt object in Breda en verhuurt het aan Ritchie Bros

27 maart 2020

Westpoort Vastgoed heeft 2730 m² kantoorruimte met een ruim aantal parkeerplaatsen gekocht en verhuurd aan Ritchie Bros.

Het object op het adres Bijster 1 in Breda is jaren in gebruik geweest door AKD, telt drie bouwlagen en beschikt over 55 parkeerplaatsen. Na een grondige renovatie zal Ritchie Bros het gehele object in gebruik nemen.

Ritchie Bros is een van ’s werelds grootste industriële veilinghuizen met het hoofdkantoor in Vancouver en vestigingen wereldwijd. Ritchie Bros heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het gehele object inclusief parkeerplaatsen.

LUC Vastgoed Adviseurs bracht deze transactie tot stand namens de verkoper.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This