Westpoort Vastgoed koopt Woonboulevard Dordt van PATRIZIA

01 november 2018

Westpoort Vastgoed heeft onlangs Woonboulevard Dordt verworven van PATRIZIA. Woonboulevard Dordt is gelegen aan de Mijlweg te Dordrecht en heeft een prominente zichtlocatie vanaf de A16. De woonboulevard heeft een oppervlakte van bijna 18.000m2 en huisvest onder andere Beter Bed, Bruynzeel Keukens, Roobol, Roundhill, Vloer&Raam Decor, Q1 Sanitair, Kwantum, Jysk, Luxury Meubels, Keukenkampioen, Teakhouse, Carpet Right.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties. Westpoort Vastgoed behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol. Met de aankoop van deze woonboulevard in Dordrecht verstevigt Westpoort Vastgoed haar positie in de markt van perifere en grootschalige detailhandel. Westpoort heeft investeringsplannen om de marktpositie van woonboulevard Dordt te verbeteren en de huidige leegstand zo goed mogelijk in te vullen. Naast Woonboulevard Dordt behoren ook Woonboulevard Breda, Woonboulevard Barendrecht (Reijerwaard) en diverse andere PDV locaties zoals in Uden, Oss, Zaandam, Utrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Capelle a/d IJssel en Rotterdam tot de vastgoedportefeuille. De aankoop van Woonboulevard Dordt past binnen de strategie van Westpoort Vastgoed om haar bestaande vastgoedportefeuille in Nederland verder uit te breiden.

Bij deze transactie werd Westpoort Vastgoed geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs. De verkoper werd geadviseerd door Retail Capital.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This