Westpoort Vastgoed verhuurt kantoor aan TrueLime en PR Beheer aan de Hoge Mosten te Breda

20 november 2019

Wederom kantoortransacties in het kantorengebied Westerhage te Breda! TrueLime heeft ca. 895 m2 kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen gehuurd en PR Beheer heeft 925m2 kantoorruimte en 25 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw aan de Hoge Mosten 8-14 te Breda.

Dit kantoorgebouw is onlangs leeg verworven door Westpoort Vastgoed en wordt gemoderniseerd en opnieuw in de markt gebracht. Met deze transacties is het gebouw volledig verhuurd.

TrueLime is in 1997 opgericht en is gevestigd in Breda. TrueLime levert de expertise en tools waarmee elke organisatie in korte tijd een gebruiksvriendelijke, digitale samenwerkingsomgeving kan inrichten. Door de snelle groei van het bedrijf heeft het de afgelopen jaren diverse kantoorunits in een verzamelgebouw gehuurd. De nieuwe huisvesting biedt TrueLime de mogelijkheid door te groeien in een omgeving met open kantoorvloeren.

PR Beheer is een leidende dienstverlener in de letselschademarkt. Dochtermaatschappijen zijn o.a. Nostimos en Mooyman & Partners, Radar en Mediathos. Nostimos en Mooyman & Partners verlenen buitengerechtelijke hulp aan letselslachtoffers. Radar adviseert over het domein mensen, werk en inkomen bij vraagstukken die gerelateerd zijn aan ziekte, letsel en beperkingen. Mediathos geeft medische adviezen in het geval van letselschade. De nieuwe kantoorruimte biedt voldoende ruimte om de groei te kunnen verwezenlijken.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards. Westpoort behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, collegiaal met LUC Vastgoed Adviseurs belast met de verhuur, realiseerde de transactie met TrueLime namens de verhuurder. Huurder, TrueLime, werd geadviseerd door Storimans & Partners. Bij de transactie met PR Beheer is geen makelaar betrokken geweest.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This