Westpoort Vastgoed verhuurt in Breda 2.300M2 kantoor aan Whirlpool Nederland B.V.

12 januari 2018

Westpoort Vastgoed heeft het voormalig kantoorgebouw van Imtech, aan de Princenhagelaan 11 te Breda langjarig verhuurd aan Whirlpool Nederland B.V. Het kantoorgebouw is in oktober door Westpoort verworven ten behoeve van haar vastgoedportefeuille.

Whirlpool Nederland verplaatst haar kantoor van de Heerbaan in Breda naar de Princenhagelaan en neemt het gehele gebouw met een oppervlakte van 2.300m2 in gebruik. Het gebouw is pal naast de A-16 gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar.

De huurder werd geadviseerd door JLL uit Eindhoven.
Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This