Westpoort Vastgoed verhuurt Kantoorruimte in Breda aan Züblin Nederland B.V.

22 januari 2018

BREDA, 22 januari 2018 – Westpoort Vastgoed heeft een overeenkomst gesloten met Züblin Nederland B.V. voor de verhuur van twee verdiepingen kantoorruimte (circa 1.400 m2) aan de Lage Mosten 49-63 in Breda. Het kantorencomplex ligt op kantorenpark ´Westerhage´ met directe verbinding naar de Rijksweg A16. Na het vertrek van de vorige huurder per eind 2017, is met de verhuur aan Züblin Nederland B.V. het kantoorgebouw per 1 april 2018 weer deels verhuurd.

Züblin Nederland B.V., met op dit moment het hoofdkantoor in Vlaardingen, is onderdeel van Ed. Züblin AG Stuttgart dat behoort tot de Europese bouwgroep STRABAG SE. Gezamenlijk vormen ze een sterk, wereldwijd actief, bouw- en technologieconcern actief in onder meer civiele en utilitaire bouw, infrastructuur en wegenbouw inclusief speciale divisies en concessies vooral gericht op de bouw van grootschalige, veelal complexe projecten.

Westpoort Vastgoed zal het object van een single tenant kantoor transformeren naar een multi tenant kantoor. Onder andere zal er een operator in het gebouw worden gehuisvest die naast kleinere kantoorruimten (vanaf circa 19 m²) ook aanvullende voorzieningen zal aanbieden zoals een bemande balie receptie, horeca ten behoeve van de gebruikers in het gebouw en in de directe omgeving, vergaderfaciliteiten en sport en ontspanning. Door het creëren van een 'sociaal hart' zal dit gebouw zich op een positieve wijze onderscheiden van het overige aanbod en dienstig zijn aan de  toekomstige huurders in het gebouw en gebruikers in de directe omgeving.

De verhuurtransactie aan Züblin Nederland B.V. is begeleid door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. De huurder is begeleid door Switch Real Estate.

De verhuur van het kantoorgebouw aan de Lage Mosten in Breda is in handen van Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met de Lobel & Partners.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This