Westpoort Vastgoed verkoopt kantoor Claudius Prinsenlaan te Breda

21 januari 2020

Westpoort Vastgoed heeft het kantoor aan de Claudius Prinsenlaan 128-136 te Breda verkocht aan Avans Hogeschool. Het kantoor is aan diverse huurders verhuurd en heeft een vloeroppervlakte van circa 4.200m².

Westpoort heeft het pand gedurende 10 jaar als belegging in bezit gehad. Vanwege de groei van het aantal leerlingen heeft Avans Hogeschool de afgelopen jaren meerdere gebouwen in het gebied verworven, met deze aankoop kan Avans haar campus in Breda verder uitbreiden.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties. Westpoort Vastgoed behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

 

Avans werd in deze transactie begeleid door Qwinq uit s’ Hertogenbosch.

 

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This