Westpoort Vastgoed koopt 12.500m2 PDV op Woonboulevard Zaandam

11 april 2018

Woonboulevard Zaandam bestaat uit meer dan 50 woonwinkels en heeft daarmee een zeer gevarieerd aanbod op het gebied van wonen, doe het zelf en horeca. Naast de meeste landelijke woonformules zijn tevens Loods5 en Hornbach hier gevestigd.

De transactie omvat de Vrijbuiter (8.202m2), MEGA tegels & badkamers (1.505m2) en Babyland (2.734m2). Deze winkels zijn vanaf de oplevering in het gebouw gevestigd en hebben langjarige huurovereenkomsten. De winkels maken onderdeel uit van een groter geheel waarin tevens Kwantum en Karwei zijn gevestigd en een zelfstandig horecaobject met McDonalds en KFC. Het complex, gelegen aan de Stormhoek is ontwikkeld door Borghese Real Estate en gerealiseerd in 2011. Voor het object is een parkeerterrein gelegen bestaande uit circa 500 parkeerplaatsen.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, horeca, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards. De aankoop van dit complex past binnen de strategie van Westpoort Vastgoed om haar bestaande vastgoedportefeuille in Nederland verder uit te breiden.

Verkoper is Borghese Real Estate. CBRE trad namens hen op als adviseur. Borghese Real Estate heeft, naast woningen en commercieel vastgoed, veel expertise in het ontwikkelen van grootschalige- en perifere retail projecten. Actuele voorbeelden hiervan zijn Retailcentrum Harderwijk (ca. 15.000 m2 bvo) en het reeds opgeleverde RIVA (ca. 50.000m2 bvo) langs de A2 in Amsterdam Zuidoost.

 

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This