Woonboulevard Barendrecht heeft 3 nieuwe winkelformules

07 november 2017

Met de verhuur van de laatste m2 heeft Westpoort Vastgoed Woonboulevard Barendrecht (voorheen Reijerwaard) van circa 18.000m2 volledig verhuurd. Toen Westpoort Vastgoed eind vorig jaar deze woonboulevard aankocht, ten behoeve van één van haar vastgoed CV’s, was er nog ruim 2.100m2 voor verhuur beschikbaar.

Deze winkelruimte is vervolgens verhuurd aan Grando Keukens (850m2), Beddenreus (640m2) en Rivierá Maison (640m2).

Met de komst van deze drie nieuwe winkels is Woonboulevard Barendrecht volledig verhuurd en huisvest het vele voorname merken zoals Hoogenboezem, Henders en Hazel, Beter Bed, BCC, Xooon, Leenbakker, Kwantum, Keukensale.com, Istikbal Wonen, Roobol, Lampidee en Profijt en een prachtige lunchroom.

Woonboulevard Barendrecht maakt deel uit van de bedrijfsterreinen Reijerwaard/ Cornelisland waar tevens de Makro, diverse fastfoodrestaurants, Woonboulevard Cornelisland, Mandemakers Keukens en een Bastion Hotel gevestigd zijn. De woonboulevard ligt pal aan de A15 (afrit 20, IJsselmonde) en de A16.

Laatste nieuws

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo

Retail Estates en Westpoort Vastgoed verwerven Tref Center Venlo. Het Tref Center in Venlo is grotendeels in handen gekomen van twee nieuwe eigenaren; het Belgische beursgenoteerde Retail Estates en de Nederlandse private investeerder Westpoort Vastgoed.

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

WESTPOORT VASTGOED VERKOOPT KANTOREN AAN MEERDERVOORT

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

Share This